zaterdag 24 maart 2012

Sporting Lokeren speelt de finale

Vanavond, 24 maart, speelt Sporting Lokeren op de Heizel de finale van de Beker van België tegen KV Kortrijk. Heel Lokeren steunt Sporting, en hoopt dat de cup wordt meegebracht naar onze stad.
Wie niet aanwezig kan zijn in het Koning Boudewijnstadion kan de wedstrijd live volgen op Sporza!

maandag 12 maart 2012

SNS & Sportsnack Lokeren

Hierbij 2 documenten met meer uitleg over het verschil tussen SNS en Sportsnack, 2 initiatieven voor sportclubs i.s.m. met scholen.


Deelname aan deze initiatieven levert punten op voor de subsidieverdeling. Bespreek deze initiatieven zeker op de eerstkomende bestuursvergadering en bekijk wat je als club kan doen om meer bekendheid te verkrijgen bij de schoolgaande jeugd.




SNS voor middelbare scholieren


Sportsnack in lagere scholen

Resultaten 2de enquete

Voor de resultaten van de 2de enquete, omtrent sociale initiatieven, clubsfeer en ledenwerving op scholen : klik hier.

zondag 11 maart 2012

Open Iers Taekwon-Do Kampioenschap

Het weekend van 10-11 maart ging in Kilkenny voor de 12de keer het Open Iers Kampioenschap Taekwon-Do door. Een grote Belgische delegatie reisde af naar Ierland, onder hen ook 12 deelnemers, 5 scheidsrechters, coaches en supporters van Ge-Baek Lokeren. Dit toernooi is steeds een ideale gelegenheid voor toppers om te kijken hoe het gesteld is met het niveau, maar tevens is het een mooie competitie voor jeugd en minder ervaren competitors, vandaar dat de club naar Ierland reisde met zowel leden van het nationale team als met een massa jeugd, voor wie het een eerste internationale ervaring was, net als voor enkele van de scheidsrechters.
Het werd een fantastisch weekend, waarbij elke deelnemers terug naar Lokeren keert met minstens 1 medaille, en een ervaring rijker. Vooral mooi was ook de inzet en spirit in en naast de ring. In totaal werden 18 medailles (5 goud, 7 zilver, 6 brons) behaald en dit in zowel tul, sparring als special techniques.

dinsdag 6 maart 2012

Resultaat enquete clubsfeer en oud-spelers

Klik hier om de samenvatting te bekijken van de enquete i.v.m. clubsfeer en oud-spelers, eind 2011 afgenomen bij de sportclubs aangesloten bij de Lokerse Sportraad.
Dit resultaat is tevens steeds terug te vinden op de pagina met nuttige documenten.

zondag 4 maart 2012

Open Zeeuws Kampioenschap Taekwon-Do

Op zondag 4 maart werd voor de 10de keer het Open Zeeuws Kampioenschap Taekwon-Do gehouden in Middelburg, Zeeuws-Vlaanderen (Nl), met 330 deelnemers in de disciplines tul, sparring en specials.
Resultaten van de Lokerse club Ge-Baek : goud voor Hans Rombaut, Bistra Dencheva, Yari Van Gucht, Yentl Van Gucht & Elbrous Doudaev, zilver voor Yari Van Gucht en Kevin De Vree en brons voor Robbe De Letter en Kevin De Vree.