dinsdag 25 oktober 2011

Ethias beloont sportvrijwilligers

2011 werd uitgeroepen tot Europees jaar van de vrijwilliger. Ethias beloont nu de vrijwilligers die zich actief inzetten in één van de clubs aangesloten bij de 31 partner-sportfederaties. Ze zeggen luid en duidelijk : "Dank u vrijwilligers".

De secretaris kan de club inschrijven via www.dankuvrijwilligers.be
De vrijwilligers kunnen zich laten inschrijven door de secretaris, of zelf inschrijven. De secretaris dient dit dan wel te bevestigen.
De club met de meeste stemmen wint voor al zijn vrijwilligers een uitrustingsset ter waarde van 500€.

Het wedstrijdreglement is terug te vinden op de website.
Inschrijven kan van 15 oktober tot 31 december.

vrijdag 21 oktober 2011

Opnieuw Europees brons voor Hans Rombaut

Na brons op het WK eerder dit jaar, wist Hans Rombaut - lid van Ge-Baek - ook op het Europees Kampioenschap ITF Taekwon-do beslag te leggen op de bronzen medaille in tul III°dan.
Na een mooi parcours kwam Hans in de halve finale uit tegen Polen.
Hij lag op voorsprong, de finale en gouden medaille lagen in het vizier, maar een kort moment van concentratieverlies was voldoende om de finaleplaats toch naar de Pool te laten gaan, Hans achterlatend met een meer dan verdiende bronzen plak.

zondag 9 oktober 2011

Battle of Utrecht Taekwon-Do

Op zondag 9 oktober werd in Nederland opnieuw de "Battle of Utrecht" gehouden. Net als voorgaande jaren was Ge-Baek van de partij, zij het deze keer met een beperkte delegatie omdat hetzelfde weekend in Jambes een trainingskamp voor het nationale team doorging. Maar zelfs met maar 5 deelnemers deed de club het goed : Hans Rombaut won goud in tul III°dan bij de mannen, terwijl in sparring in de klasse jeugd -160cm het zilver naar Bram De Corte ging, het brons was voor Elbrous Doudaev.

woensdag 5 oktober 2011

Scholenveldloop 2011

Klik hier voor de uitslag van de scholenveldloop 2011 op 28/09.