zondag 29 mei 2011

Holland Cup Taekwon-Do

Op zondag 29 mei ging in Pijnacker bij Delft, Nederland de 2de editie door van de Holland Cup Taekwon-do, met 628 deelnemers uit o.a. Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Engeland, Ierland, Spanje.....
Ook Ge-Baek was van de partij : Peter Van Gucht wist het goud te behalen in sparring bij de veteranen A-klasse +70kg, Elbrous Doudaev won brons in sparring jeugd jongens A-klasse -160cm en Yari Van Gucht kon beslag leggen op het brons in tul jeugd jongens blauwe-rode gordels.

vrijdag 27 mei 2011

Europees Kampioenschap ITF Taekwon-Do

De nationale coachen van ITF-Belgium hebben hun selectie voor het EK Taekwon-Do bekend gemaakt. Het Europees Kampoenschap 2011 gaat door in Bratislava, Slovakije 20-23 oktober.
Naar goede gewoonte zijn enkele leden van Ge-Baek Lokeren geselecteerd voor het nationale team : Bistra Dencheva zal België vertegenwoordigen in de categorie sparring -58kg, Hans Rombaut is geselecteerd voor tul III°dan. Samen vormen ze ook het Belgische team voor pre-arranged sparring, waarbij ze hun Europese titel van 2010 zullen verdedigen. Beiden hebben ook in hun individuele disciplines medailles te verdedigen.
Ook Peter Van Gucht maakt opnieuw deel uit van de selectie en dit voor sparring +80kg.
Tevens komen de Belgische scheidsrechters uit het Lokerse : Master Frank Vanberghen, Annick Van Driessche en Eddy Van Damme, net als enkele van de coachen : Yves Pollefeyt en Bob Wigman.

woensdag 25 mei 2011

Twee Lokeraars naar Europacup kajakpolo

Komend weekend wordt in het Franse Saint-Omer de 1°manche van de Europacup kajakpolo gespeeld. Dit is een reeks van toernooien speciaal voor landenteams. België neemt het o.a. op tegen Duitsland, Frankrijk, Nederland, Denemarken,...
Pieter Van Driessche (26) is al jaren kapitein van de 1° ploeg van Triton Lokeren en speelt sinds vorig jaar bij de Belgische heren selectie. In 2005 en 2006 was Pieter ook reeds geselecteerd, maar bij de junioren.
Stijn De Smet (20) is al jaren een vaste waarde bij de junioren selectie (-21) en bij de eerste ploeg van Triton Lokeren.
Later dit jaar volgen nog de 2° en 3° manche van de Europacup met het toernooi van Essen (Dui) en de Flanderscup, en natuurlijk het Europees Kampioenschap in Madrid.
MVG,
Pieter Van Driessche

vrijdag 20 mei 2011

Watersportdag in Lokeren

Op 22 mei, tussen 14u en 17u, zijn sportieve waterratten welkom om een initiatie kajakpolo te volgen bij de spelers van kajakpoloploeg Triton Lokeren. Je kan de wendbare poloboten trachten te bedwingen, en je werpvaardigheden uittesten.
Doorlopend zullen de kerels van het team hun vaardigheden tonen. Misschien krijg je zo de microbe te pakken om verder te gaan in deze spetterende sport.
Kom zeker eens langs!
Kostprijs? GRATIS.
Meebrengen? Schoenen en kledij die nat mogen worden.
Waar? Zeilput in Lokeren (H. Geestmolenstraat, 9160 Lokeren)

Tim Denyft

zondag 1 mei 2011

Week van de Sportclub

Van 10 tot 18 september organiseert Bloso andermaal de "Week van de Sportclub" onder het motto "Ontdek je sportplek".

Meer info kan gevonden worden op de website http://www.weekvandesportclub.be/.
Contacteer ook de Sportdienst Lokeren i.v.m. de "Dag van de Sportclub" en de Vrijetijdsmarkt Lokeren op luc.kesbeke@lokeren.be