donderdag 18 november 2010

Laatste oproep

Kandidaturen voor sportman, sportvrouw, sportverdienste en sportclub dienen uiterlijk 1 december aan de Sportdienst overgemaakt te worden.
De kampioenenviering en lauwering van de kandidaten brengt op 2° Kerstdag ca. 500 personen samen in de Sporthal, dus mis als sportclub deze gelegenheid niet.
Er staan enkele mooie optredens op het programma.

dinsdag 16 november 2010

Verslagen RvB april-september 2010

De verslagen van de vergaderingen van de RvB Sportraad Lokeren april-september 2010 zijn nu beschikbaar :




Verslag april
Verslag mei
Verslag juni
Verslag augustus
Verslag september

Aankondiging algemene vergadering Sportraad

De volgende algemene vergadering van de Sportraad zal doorgaan op donderdag 9 december, vanaf 20u, in de kantine van SK Doorslaar (Doorslaardorp).
De uitnodiging en de agenda worden weldra aan de clubs overgemaakt.

maandag 15 november 2010

Taekwon-do kampioenschap in Lokeren

Op zondag 14 november ging het 3°deel van de ITF Taekwon-do Challenge Cup 2010 door in eigen stad, in de stedelijke sporthal "Durmehal". Er was competitie in 3 disciplines.
Ge-Baek was aanwezig met 25 deelnemers, 17 van hen kwamen uit in de jeugd- en juniorreeksen. Er werden opnieuw een pak medailles behaald : 12x goud (Kelly Roels, Younes Harrouch, Elbrous Doudaev 2x, Yentl Van Gucht, Walid Harrouch, Gina Geerinck, Helena Demeyer, Hans Rombaut, Wim Vermeir, Kevin De Vree, het jeugd- en seniorteam voor pre-arranged sparring), 14x zilver (Younes Harrouch, Yentl Van Gucht, Yari Van Gucht 2x, Cederic Smet, Walid Harrouch, Elke Van Acker, Helena Demeyer, Sasha De Block, Wim Vermeir, Bistra Dencheva, Anneleen Heirbaut, Roeland Heirbaut, Victor Staes) en 6x brons (Thibo Sanders, Yassine Azzouzi, Elke Van Acker, Nadia Ottenburgs, Igor Staes, Alexia Pagalis).

vrijdag 12 november 2010

Infoavond "Uit in Lokeren"

Beste Sportclub
Op woensdag 1 december wordt er een infoavond gegeven voor de verenigingen die hun activiteiten wensen in te geven in de gloednieuwe ‘UitinLokeren’. Dit gaat door in de Torenzaal om 20u.
Gelieve meer info te vinden in de brief in bijlage aub.
Mvg
Luc Kesbeke

Brief : klik hier

Brochure sportkaderopleidingen 2011

De nieuwe VTS-brochure sportkaderopleidingen 2011 is gratis ter beschikking op de sportdienst. In de brochure staan alle nieuwe opleidingen trainer A, trainer B, initiator, aspirant-initiator, redder, .....
Deze brochure kan tevens gedownload worden op de Bloso-website www.bloso.be via de link http://www.bloso.be/VlaamseTrainersschool/Pages/default.aspx