zondag 28 februari 2010

Junior & Senior Belgisch Kampioenschap ITF Taekwon-do

Het junior (14-17) & senior (vanaf 18) BK ITF Taekwon-do ging op 28 februari door in Steenokkerzeel. Net als op het jeugd BK 3 weken eerder in Perwez deden de leden van Ge-Baek het schitterend : 27 medailles, 9 Belgische titels en een 2de plaats in de stand van overall winner.
Het team voor teamtul behaalde naar goede gewoonte het goud, de twee teams voor pre-arranged free sparring behaalden resp. goud en brons.
In de individuele disciplines was er goud voor Ibrahim Celik, Helena Demeyer, Gina Geerinck, Bistra Dencheva (2x), Hans Rombaut en Peter Van Gucht; een zilveren plak ging naar Ismail Sami, Walid Harrouch, Murat Gaytemirov, Erika Knihti-Van Driessche, Bob Wigman, Wim Vermeir en Yves Pollefeyt. Brons was er voor Ibrahim Celik, Helena Demeyer, Brecht Heirwegh (2x), Bjorn Abbeloos, Malika Ibragimova, Erika Knihti-Van Driessche, Nadia Ottenburgs, Charlotte Haentjens en Wim Vermeir.

vrijdag 26 februari 2010

BVLO Navorming Dans

BVLO organiseert op woensdagvoormiddag 31 maart een navorming dans in Melsele (Rodenbachlaan, 9120 Melsele).
Het wordt een actieve voormiddag met keuze uit 4 verschillende workshops dans (circuit op muziek, MTV-dance, zumba, videoclipdance). Je kiest 2 van de 4 aangeboden workshops. Na afloop ga je naar huis met kant-en-klare dansjes en een hoop nieuwe ideeën om aan de slag te gaan. Trek je dansschoenen aan en doe mee!
Meer informatie, het online inschrijvingsformulier en volledig programma vindt u op http://www.bvlo.be/nl/x/227

maandag 22 februari 2010

Inschrijvingen paassportkampen

Op 1 maart om 20 uur starten de online inschrijvingen voor de paassportkampen die plaatsvinden van 6 t.e.m. 9 april en van 12 t.e.m. 16 april.
Er is terug een ruime keuze aan sporten, zowel voor kleuters als voor jongeren.
Het volledige programma is terug te vinden op www.lokeren.be/sport.
Ter plaatse inschrijven kan vanaf woensdag 3 maart om 13 uur, telefonisch inschrijven kan vanaf 8 maart op het nummer 09/340.50.88.

zaterdag 20 februari 2010

Fietsenzegening en fietstocht

Beste wielervrienden
Zoals jullie wel weten wordt op zaterdag 27 februari het wielerziezoen geopend met de Omloop van het Nieuwsblad, traditiegetrouw organizeert de Sportraad de zaterdag daarop ( 6 maart ) de jaarlijkse fietsenzegening; deze zegening is om 13 uur 45.
Daarna is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een fietstocht naar keuze.

De eerste is - zoals wij het noemen- voor recreanten, de afstand bedraagd 20 Km, begeleid met voorauto, volgwagen en wegkapiteins door de Sportraad.

Voor de wielertoeristen hebben de Torentrappers ook een parcours uitgestippeld, zij stellen ook 1 volgwagen en mensen ter beschikking om de veiligheid van onze fietsers te garanderen, het zou mooi zijn als al onze wielerfreaks in groep deze tocht zouden rijden.

De recreanten worden daarna in de cafetaria van de sporthal verwelkomd.
Voor de wielertoeristen voorzien wij een samenkomst in de cantine van het atletieklokaal (naast het zwembad).
Ik hoop julie daar allen te mogen begroeten

Sportieve groeten
Eddy Nelis

dinsdag 16 februari 2010

Sportief weekend aan zee


Sportdienst Lokeren organiseert een sportief weekend aan zee voor volwassenen vanaf 18 jaar.
Dit weekend gaat door 23-25 april 2010 in Oostduinkerke.
Alle informatie : klik hier.

vrijdag 12 februari 2010

Lokerse BC organiseert quiz

Op 13 maart organiseert de Lokerse BC een quiz, toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

Alle info.

zondag 7 februari 2010

Jeugd Belgisch Kampioenschap ITF Taekwon-do


Op het Belgisch Kampioenschap jeugd voor 6 tot 13-jarigen, op 7 februari in Perwez, vielen de jeugdleden van Ge-Baek opnieuw in de prijzen. Ze sleepten 11 medailles in de wacht, waaronder 4 Belgische titels, en wisten zo ook de 2de plaats te behalen in de stand voor overall winner.

Het junior en senior BK vindt plaats op 28 februari in Steenokkerzeel.